Entertainment

Ice Spice verrast door Nardwuar met oude sportfoto: "Delete dit! Nu!"

foto: YouTube: @NardwuarServiettefoto: YouTube: @NardwuarServiette
  1. Newschevron right
  2. Ice Spice verrast door Nardwuar met oude sportfoto: "Delete dit! Nu!"

Ice Spice werd tijdens Camp Flog Gnaw Carnival, een event van Tyler The Creator, geinterviewd door de legendarische interviewer Nardwuar. Zoals we van hem gewend zijn had hij weer wat inside information die de artiest compleet verraste. Hij haalde namelijk een hele oude foto tevoorschijn, die ze niet zag aankomen.

Nardwuar vs. Ice Spice

Als je Nardwuar niet kent, maar wel graag interviews kijkt, is zijn YouTube-kanaal echt een aanrader. De interviewer stelt de meest onverwachte vragen en krijgt zelfs de grootste artiesten van hun stuk brengen. Iets anders dat Nardwuar bijzonder maakt, is dat hij altijd een (of meerdere) cadeautjes heeft voor de artiest, waarmee ze oprecht blij zijn.

Ook Ice Spice kreeg een aantal verrassende vragen en cadeautjes, waaruit weer bleek dat Nardwuar een van de beste in zijn vak is. Zo gaf hij haar onder andere snoepjes die ze toen ze klein was altijd at, een plaat die haar vader heel mooi zou vinden en haar eerste LP van Pop Smoke, die heel veel voor haar betekent. Het grappigste moment was echter toen Narduwar een oude foto tevoorschijn haalde. Dat leek ze voor een moment namelijk even niet te kunnen waarderen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Oude sportfoto

De foto die Nardwuar aan Ice Spice gaf, was van haar oude volleybalteam. "Ik ben nieuwsgierig, Ice Spice, of deze foto herinneringen naar boven haalt?", vraagt de interviewer, terwijl hij de foto tevoorschijn haalt. "Delete dit! Nu!", reageert ze in eerste instantie. Gelukkig wordt snel duidelijk dat ze het toch wel kan waarderen als ze zegt: "This is so cute! Shoutout naar m'n coach Barb!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ice Spice succes

Het afgelopen jaar heeft Ice Spice echt gedomineerd. Haar monsterhit met Nicki Minaj voor de Barbie Movie soundtrack was heel het jaar over de hele wereld te horen en volgens velen de tune van de zomer van 2023. Naast Barbie World had Ice Spice nog meer hits dit jaar én ze maakte haar debuut bij Saturday Night Live. Love her or not, Ice Spice is sowieso één van de heetste artiesten in hiphop van het moment.

Ster advertentie
Ster advertentie