Entertainment

Lil Tjay onderweg naar clipshoot Ice Spice gearresteerd voor verboden wapenbezit

foto: Instagram @liltjay
  1. Newschevron right
  2. Lil Tjay onderweg naar clipshoot Ice Spice gearresteerd voor verboden wapenbezit

Lil Tjay is gearresteerd voor verboden wapenbezit. Dat gebeurde toen de rapper onderweg was naar een clipshoot van vriendin en collega Ice Spice.

Verboden wapenbezit

Onderweg werd de auto van Lil Tjay bij een standaard verkeerscontrole langs de weg gezet. Dat meldt de politie van New York aan TMZ. Tijdens een routine doorzoeking van de auto vonden de agenten een pistool. Lil Tjay werd kort daarna gearresteerd voor verboden wapenbezit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gewapende overval

De aanhouding komt na een turbulente periode voor Lil Tjay. De rapper is namelijk net gerevalideerd van een schietincident dat welke vorig jaar plaatsvond. Lil Tjay werd destijds met spoed opgenomen in het ziekenhuis nadat hij werd neergeschoten bij een (mislukte) gewapende overval. De rapper was op dat moment met twee andere mannen.

De schutter zou meerdere keren geschoten hebben en daarbij niet alleen de rapper, maar ook een van zijn vrienden geraakt hebben. Na zijn aanhouding is de schutter beschuldigd van drie gevallen van poging tot moord met voorbedachten rade. De twee mannen die met Lil Tjay waren, zijn aangehouden voor tweedegraads onrechtmatig wapenbezit.

Ster advertentie
Ster advertentie