Entertainment

Video toont dat Lil Tjay weer bij bewustzijn is vanuit zijn ziekenhuisbed

foto: Instagram: @liltjay
  1. Newschevron right
  2. Video toont dat Lil Tjay weer bij bewustzijn is vanuit zijn ziekenhuisbed

In een video die op social media opduikt, is te zien dat Lil Tjay weer bij bewustzijn is. De rapper ligt nog wel in het ziekenhuis.

Minder voorspoedig dan verwacht

Lil Tjay werd onlangs neergeschoten in New Jersey en werd direct in het ziekenhuis opgenomen voor een spoedoperatie. Het herstel liep in eerste instantie minder voorspoedig dan werd verwacht. Bronnen dichtbij de rapper meldden dat Lil Tjay een CAT-scan onderging en dat hij alleen enkele lichte bewegingen maakte met zijn benen. Het baarde fans zorgen dat hij verder geen andere lichaamsbewegingen had gemaakt.

Herstel gaat goede kant op

Een aantal dagen geleden bracht TMZ het nieuws naar buiten dat het herstel van Lil Tjay de goede kant opging. De rapper was weer bij bewustzijn en aanspreekbaar zijn. De beelden van Lil Tjay vanuit zijn ziekenhuisbed bevestigen die berichtgevingen. In de video is te zien dat vrienden van de rapper met hem aan het videobellen zijn. De mensen met wie hij contact heeft, juichen en prijzen hem voor zijn vooruitgang. "Je doet het goed", klinkt het.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bewakingsbeelden schietincident

De vermeende schutter werd na het schietincident samen met twee andere verdachten gearresteerd. Volgens de politie probeerde hij een gewapende overval te plegen op Lil Tjay, die op dat moment ook met twee andere mannen was. Op social media duiken ondertussen ook beelden op van de confrontatie. Het is echter niet goed te zien of het daadwerkelijk om het incident met Lil Tjay gaat, omdat de rapper niet herkenbaar in beeld is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie