Entertainment

Lil Tjay nog steeds niet bij bewustzijn na schietpartij

foto: YouTube: Lil Tjay
  1. Newschevron right
  2. Lil Tjay nog steeds niet bij bewustzijn na schietpartij

Het ziet ernaar uit dat het herstel van Lil Tjay minder voorspoedig verloopt dan aanvankelijk werd gedacht. Volgens TMZ is de rapper nog niet bij bewustzijn, nadat hij afgelopen woensdag werd neergeschoten.

Benen bewegen

Bronnen dichtbij de rapper melden aan de entertainmentwebsite dat Lil Tjay afgelopen donderdag een CAT-scan onderging en dat hij enkele lichte bewegingen maakte met zijn benen. Verder zou hij geen andere lichaamsbewegingen hebben gemaakt.

Gewapende overval

Lil Tjay werd woensdag met spoed opgenomen in het ziekenhuis nadat hij werd neergeschoten. Het schietincident vond 's nachts plaats in het plaatsje Edgewater in de Amerikaanse staat New Jersey. Een dag na het schietincident werd bekend dat er drie verdachten waren gearresteerd, onder wie de vermoedelijke schutter. Volgens de politie probeerde de schutter een gewapende overval te plegen op de rapper, die op dat momenten met twee andere mannen was.

Poging tot moord

De schutter zou meerdere keren geschoten hebben en daarbij niet alleen Lil Tjay, maar ook een van zijn vrienden geraakt hebben. Na zijn aanhouding is de schutter beschuldigd van drie gevallen van poging tot moord met voorbedachten rade. De twee mannen die met Lil Tjay waren, zijn aangehouden voor tweedegraads onrechtmatig wapenbezit.

Ster advertentie
Ster advertentie