Music

Lil Tjay remixt 'Many Men' van 50 Cent na bijna fatale schietpartij

foto: Instagram/Lil Tjay
  1. Newschevron right
  2. Lil Tjay remixt 'Many Men' van 50 Cent na bijna fatale schietpartij

Lil Tjay belandde afgelopen zomer na een schietpartij in het ziekenhuis. De 21-jarige rapper was er behoorlijk slecht aan toe, maar heeft de aanslag overleefd. Zaterdag liet hij van zich horen met zijn nieuwe nummer Faceshot, een remix van 50 Cent's track Many Men.

Gefotoshopt album

Op Instagram kondigde Lil Tjay de remix aan door een foto van zijn gezicht te plakken op 50 Cent's album Get Rich or Die Tryin'. "Dit is wat jullie wilden. Het is tijd om shit op te schudden. Toen ik wakker werd, voelde ik me 50 Cent en jullie weten wat dat betekent", schrijft de rapper bij de foto.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Faceshot'

In Faceshot verwijst Lil Tjay onder meer naar de schietpartij. Zo rapt hij over de zeven kogels die hem bijna fataal werden en de poging tot overval die hieraan vooraf ging. Verder vertelt Lil Tjay in het nummer over overleven en zijn weg naar herstel. Het hele nummer luister je hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Over de schietpartij

Afgelopen juni werd Lil Tjay na een schietpartij met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Het schietincident vond 's nachts plaats in het plaatsje Edgewater in de Amerikaanse staat New Jersey. Een dag na het schietincident werd bekend dat er drie verdachten waren gearresteerd, onder wie de vermoedelijke schutter. Volgens de politie probeerde de schutter een gewapende overval te plegen op de rapper, die op dat momenten met twee andere mannen was.

Ster advertentie
Ster advertentie