Entertainment

50 Cent komt met tv-programma waarin celebrities elkaar uitdagen in rapbattles

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. 50 Cent komt met tv-programma waarin celebrities elkaar uitdagen in rapbattles

50 Cent heeft grootse plannen! De rapper laat via Instagram weten bezig te zijn met een nieuwe hiphop-competitie die op tv te zien zal zijn. Deadline bevestigt de plannen van 50 en geeft meer details.

Celebrity rapbattles

"Dit gaat zo cool worden, het wordt een soort hiphop-versie van American Idol (Amerikaanse versie van Idols, red.)", laat de rapper via Instagram weten. In een artikel geeft Deadline meer details over het programma, dat Unrapped zal heten. Deadline meldt dat beroemdheden het tegen elkaar zullen opnemen in rapbattle en daarbij gecoacht worden door iconische figuren uit de hiphopwereld.

Nederland?

Of 50 Cent ook te zien zal zijn als een van de mentoren, is nog niet bekend. Voor nu is alleen bekend dat hij als uitvoerend producent aan de slag gaat. Daar heeft de rapper al ervaring mee, zo werkte hij in 2013 nog aan de Amerikaanse realityshow Dream School. Unrapped zal in eerste instantie op de Amerikaanse tv-zender ABC te zien zijn. Wanneer het programma te zien zal zijn en of we het ook in Nederland kunnen checken, is nog niet bekend.

Ster advertentie
Ster advertentie