Entertainment

Zangeres Shirma Rouse is 50 kilo afgevallen

foto: Instagram: Shirma Rouse
  1. Newschevron right
  2. Zangeres Shirma Rouse is 50 kilo afgevallen

Zangeres Shirma Rouse is maar liefst 50 kilo afgevallen! Op Instagram schrijft ze dat het een combinatie is van een medisch dieet volgen en heel veel sporten met een groep vrienden. Ze bedankt iedereen voor alle prachtige berichten en zegt dat ze doorgaat met afvallen: "Ik ben er nog niet, maar ik ben onderweg."

Geen maagverkleining

Er gingen geruchten dat Shirma een maagverkleining of een andere ingreep had gedaan, maar dat spreekt de soulzangeres tegen in een video: "Geen maagverkleining of andere ingrepen. Gewoon dieet en beweging." Ze schrijft dat ze al bikkelt sinds vorig jaar juni. Het dieet werd haar geadviseerd door haar collega Trijntje Oosterhuis en bij het sporten kreeg ze hulp van Fajah Lourens. "Het is hard werken en mezelf veel ontzeggen, maar het is het waard", aldus Shirma.

Levensstijl delen

Shirma Rouse deelt de veranderingen in haar levensstijl ook met haar volgers. De meal preps en de oefeningen verschijnen de komende tijd op haar pagina. Zo liet ze gisteren nog een gezonde maaltijd zien die ze had klaargemaakt.

Ster advertentie
Ster advertentie