Entertainment

Nipsey Hussle wordt volgende week geëerd met ster op Hollywood Walk of Fame

foto: YouTube: Nipsey Hussle
  1. Newschevron right
  2. Nipsey Hussle wordt volgende week geëerd met ster op Hollywood Walk of Fame

Nipsey Hussle wordt aanstaande dinsdag geëerd met een eigen ster op de Hollywood Walk of Fame. Dat heeft de Hollywood Chamber of Commerce afgelopen woensdag bekendgemaakt.

15 augustus

In juni werd al bekendgemaakt dat Nipsey Hussle zijn eigen ster zou krijgen op de Walk of Fame. Het was echter nog onbekend wanneer de ceremonie precies plaats zou vinden. De organisatie heeft er specifiek voor gekozen om de ceremonie op 15 augustus te houden. Op die dag zou de rapper, die op 31 maart 2019 overleed, namelijk 37 jaar oud zijn geworden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Andere bekendheden worden ook geëerd

Naast Nipsey Hussle zullen ook andere bekendheden tijdens de ceremonie geëerd worden met een ster op de Hollywood Walk of Fame. Zo krijgen Michael B. Jordan, The Black Eyed Peas, Macaulay Culkin en Regina King hun eigen ster.

Nipsey Hussle-station

Naast een ster op het bekende voetpad in Hollywood wordt er in Los Angeles ook een gloednieuw metrostation vernoemd naar Nipsey Hussle. Het station zal nabij Nipsey Hussle Square komen te liggen en zal onderdeel vormen van een metrolijn die door acht wijken in Los Angeles loopt.

Ster advertentie
Ster advertentie