Entertainment

Murda zet kruis door tattoo van zijn voormalige label Noah's Ark

foto: Instagram @murdaworld
  1. Newschevron right
  2. Murda zet kruis door tattoo van zijn voormalige label Noah's Ark

Murda heeft via Instagram uitgehaald naar zijn voormalige label Noah's Ark. Dat deed de rapper door een foto te posten waarop te zien is dat hij een rood kruis heeft gezet door de tattoo van het logo van de platenmaatschappij.

'Life is life'

In de caption onder de foto schrijft Murda simpelweg "Life is life", maar in een comment onder een post van RapnieuwsTV lijkt de rapper ook uit te halen naar Hef, die als A&R werkt bij Noah's Ark. "Ik had geen tijd om een boek te schrijven", aldus Murda. De Amersfoortse rapper verwijst daarmee naar het boek Puur van Hef, waarin de ingewikkelde situatie tussen de twee kort wordt besproken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Moeilijke positie

Lang was het onduidelijk wat er speelde tussen Murda en Hef, maar in Puur verschaft Hef iets meer duidelijkheid. In het boek suggereert Hef dat hij in een moeilijke positie zat, nadat Murda zijn ongenoegen uitte over Noah's Ark vanwege onenigheid over financiële zaken. "Ik ben Turk kwijt en ik ben Spanker kwijt, maar ik geloof dat ze ook weer terug kunnen komen. Ik moet dat ook geloven", aldus Hef. In het boek zegt Hef ook dat hij "blind voor de mensen gaat die dichtbij hem staan" waaronder Jiggy Djé, de oprichter van Noah's Ark. "Ik ga ook blind voor Jiggy. Hij is de guy die mijn leven heeft veranderd. Ik ben Noah's Ark."

Vaker kritiek geuit

Murda heeft in het verleden vaker kritiek geuit op Noah's Ark. Zo schreef hij in november vorig jaar op Twitter: "Kids. Teken niet bij die shady bedrijven die je alleen gebruiken en met alle eer strijken voor JOUW werk. Independence zou je grootste doel moeten zijn. Stay Blessed." In de daaropvolgende tweet zei de rapper:"Te lang te loyaal geweest aan de verkeerde persoon en het verkeerde doel" en "Maar alles gebeurt met een reden, dus ik ben niet boos. Ik lucht gewoon mijn hart".

Zes albums

Murda was een van de eerste artiesten die Jiggy Djé tekende bij Noah's Ark. In de veertien jaar dat hij bij het label onder contract stond, heeft hij zes albums uitgebracht, waaronder: De Kassier: Een monnie album, Bruin brood en Baba. Ook bracht hij de EP's Turkse Pizza en Goeie dingen uit.

Ster advertentie
Ster advertentie