Entertainment

YouTuber fakete dood van vriendin en geeft dat huilend toe

foto: YouTube/Dream-Team
  1. Newschevron right
  2. YouTuber fakete dood van vriendin en geeft dat huilend toe

YouTuber Jaystation heeft toegegeven dat hij de dood van zijn vriendin Alexia Marano in scène heeft gezet om meer volgers voor hun Dream Team-kanaal te krijgen. Dat gaf de influencer onlangs huilend toe in een filmpje dat hij had gepost, maar wat inmiddels verwijderd is. Jason Ethier - zoals JayStation echt heet - claimde vorige week dat Alexia was overleden na een auto-ongeluk. Ze zou zijn aangereden door een dronken autobestuurder, terwijl ze spullen voor een video ging ophalen. Zijn ogen waren rood van het huilen in de video waarin hij deze boodschap meedeelde aan zijn fans.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hoax

In de dagen erna nam JayStation verschillende video's op ter ere aan Alexia. Zo probeerde hij haar midden in de nacht op te bellen, bezocht hij een soort mini-altaar langs de weg waar ze zou zijn doodgereden en probeerde hij haar geest op te roepen. Dagen later blijkt het allemaal nep te zijn. Alexia leeft volgens hem nog en hielp zelfs mee met de productie van de fake video's. Het was allemaal blijkbaar een hoax, maar hier houdt het bizarre verhaal trouwens niet op. Het wordt nog gekker.

Politie op de stoep

Alexia lijkt inmiddels van de aardbodem verdwenen. Jason zegt dat hij haar al dagen niet te pakken krijgt. In een nieuwe video is zelfs te zien hoe een politieagent hem vertelt dat er een arrestatiebevel tegen hem is uitgevaardigd. De YouTuber wordt beschuldigt van het mishandelen van zijn vriendin en zou dat zelfs met een wapen gedaan hebben. Hij zegt (alweer) huilend in een video dat hij nog nooit een vrouw heeft geslagen, ook niet met een wapen en dat zijn leven nu geruïneerd is. Maar wie gelooft Jason of Alexia nog? Vier dagen geleden was alles nog cool:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie