Entertainment

Young Thug: "Ik zou nu dood moeten zijn"

foto: YouTube: Young Thug
  1. Newschevron right
  2. Young Thug: "Ik zou nu dood moeten zijn"

Young Thug heeft woensdag bekendgemaakt dat hij bijna was overleden door nier- en leverfalen. Dat deed hij tijdens een muzikale livestream met Offset, Rich the Kid en SAINt JHN waarmee geld werd opgehaald voor de voedselbank van Atlanta.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Ik kon mij niet bewegen"

Young Thug vertelde hoe hij in bed lag en de mensen thuis vroeg om een ambulance te bellen omdat hij zijn lichaam niet kon bewegen: "Toen de ambulance arriveerde kon ik niet uit bed komen. Mijn hele lichaam voelde verdoofd en ik kon niet bewegen. Ze moesten mij uit bed halen. In het ziekenhuis ontdekte ik dat ik nier- en leverfalen had. Ik was een soort van overleden en heb 17 dagen in het ziekenhuis gelegen."

"Je zou dood moeten zijn"

Nadat Young Thug het ziekenhuis verliet, bleek zijn moeder de situatie niet helemaal te vertrouwen. Daarom bezocht hij nog een ziekenhuis. Daar vroegen ze de rapper hoe hij zich nog staande hield: "Je hebt lever- en nierfalen. Je zou dood moeten zijn. Eigenlijk ben je al dood geweest." Direct daarna startte Thugger zijn tune Killed Before in. Na het optreden vertelde hij de kijkers dat ze drugs beter links kunnen laten liggen.

Slime & B

Een paar dagen eerder had Young Thug beter nieuws voor zijn fans. Hij maakte samen met Chris Brown bekend dat er een gezamenlijk project aankomt die Slime & B gaat heten en 5 mei zal moeten verschijnen.

Ster advertentie
Ster advertentie