Entertainment

Shaquille O'Neal betaalt schuld af van man die dure verlovingsring kocht

foto: Instagram: Shaq
  1. Newschevron right
  2. Shaquille O'Neal betaalt schuld af van man die dure verlovingsring kocht

"If you want it then you should have put a ring on it", is de bekende line van Beyoncé die veel dames meeblèren op feestjes. Maar wat als je geen geld hebt voor een ring? Sommige mensen steken zichzelf helemaal in de schulden om hun partner een shiny ring te geven. Zo ook een jonge Amerikaan die deze week in de juwelier op het punt stond een veel te dure verlovingsring te kopen. Hij had alleen net het geluk dat Shaquille O'Neal a.k.a Shaq ook aanwezig was in de winkel.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Helpen

Shaq vertelde afgelopen dinsdag in NBA on TNT over zijn goede daad. De voormalig basketbalspeler was in een juwelierswinkel in Atlanta om een paar nieuwe oorbellen uit te zoeken, toen hij een jonge man zag stressen om een rekening. "Ik zag de man binnenkomen en hij was zo verlegen. Hij vroeg hoeveel hij zou moeten betalen om de ring af te betalen." Shaq liep vervolgens naar hem toe om te vragen hoe duur de ring was. Het ging om een bedrag dat hij zelf makkelijk kon missen, dus besloot hij de man een handje te helpen. "Hij wilde het eerst niet aannemen, maar ik zei hem dat hij zich geen zorgen hoefde te maken en dat ik dit wel vaker doe."

Iedere dag

"Dit is iets dat ik iedere dag doe", zei Shaq in het sportprogramma. "Vorige keer was ik voor meubels aan het kijken met mijn vrouw en toen zagen we een dame met een autistische dochter die ook meubels wilde kopen. Dus ik regelde dat voor haar. Ik wil anderen graag gelukkig maken. Dus elke dag wanneer ik naar buiten ga probeer ik iets goeds te doen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie