Films, Series & TV

Er komt een tweede seizoen van 'Temptation Island: Love or Leave'

foto: RTL
  1. Newschevron right
  2. Er komt een tweede seizoen van 'Temptation Island: Love or Leave'

Vanaf vandaag is de laatste aflevering van Temptation Island: Love or Leave te bekijken op Videoland, maar realityfans hoeven niet te treuren. Er komt namelijk een tweede seizoen van het populaire verleidingsprogramma. Dat heeft RTL vandaag bevestigd.

Geef je op

Voor het nieuwe seizoen zijn de makers nog op zoek naar zowel koppels als singles die op een zonnige locatie het inmiddels beruchte experiment aan durven te gaan. "Zijn jullie een koppel met de vraag: ben ik met de ware? Of ben je single en op zoek naar de liefde? Geef je dan nu op!", aldus Monica Geuze, die samen met Kaj Gorgels vanuit Italiƫ het eerste seizoen presenteerde.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Persoonlijk proces'

Temptation Island: Love or Leave, dat eerder al in Amerika verscheen, heeft een iets andere insteek dan de voorgaande, reguliere seizoenen. Zo gaat het niet om het weerstaan van de verleiding, maar om het onderzoeken van je eigen relatie en of je daar nog wel gelukkig mee bent. In plaats van verleiders wordt er dan ook gesproken van singles en ook de woorden "persoonlijk proces" komen vaak voorbij.

Deze serieuzere insteek betekent overigens niet dat er minder drama in de afleveringen zit. Ook dit seizoen was er genoeg juice: verschillende relaties sneuvelden en deelnemer Sonny, die sowieso voor opvallende momenten zorgde, verliet zelfs vroegtijdig het programma.

Ster advertentie
Ster advertentie