Films, Series & TV

Exen gaan het gesprek aan in nieuw seizoen 'Eating With My Ex: Going Dutch'

foto: Discovery+
  1. Newschevron right
  2. Exen gaan het gesprek aan in nieuw seizoen 'Eating With My Ex: Going Dutch'

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen Eating With My Ex: Going Dutch staat sinds vandaag online op Discovery+! In de eerste aflevering gingen Jaydi en Ricky, bekend van Temptation Island, met elkaar in gesprek en ook Jørney en Odim van Ex on the Beach: Double Dutch zaten bij elkaar aan tafel.

Jaydi & Ricky

Jaydi deed met ex Sonny mee aan Temptation Island en toen dat al snel misging, bloeide de liefde op met verleider Ricky. Na het programma trok Jaydi al vrij snel bij hem in, maar doordat hij na de hele dag werken vaak geen energie meer had om leuke dingen te doen, begon er frictie te ontstaan. "Ik heb haar rechtstreeks het nachtleven in gejaagd", zegt Ricky, die daar spijt van lijkt te hebben.

Jørney & Odim

Jørney en Odim deden mee aan seizoen 7 van Ex on the Beach, waar zij naar elkaar toe groeiden en kort na het programma werd bekend dat er een baby op komst was voor het stel. Jørney trok naar Antwerpen, maar Odim bleek niet trouw te kunnen blijven. Samen met haar dochtertje trok Jørney weer naar Nederland, omdat zij Odim niet meer in haar leven wilde. Toch lijken beide nog gevoelens voor elkaar te hebben. Als Jørney haar ex Odim ziet zitten, wordt ze meteen emotioneel. Is er nog een verzoening mogelijk voor de twee?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie