Films, Series & TV

Jada Pinkett-Smith adresseert Oscar-incident in nieuwe 'Red Table Talk'-aflevering

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Jada Pinkett-Smith adresseert Oscar-incident in nieuwe 'Red Table Talk'-aflevering

Jada Pinkett-Smith adresseert in de eerste aflevering van het vijfde seizoen van Red Table Talk het Oscar-incident waarbij Will Smith comedian Chris Rock een klap in het gezicht gaf. Dat deed de actrice met behulp van twee titelkaarten aan het begin van de aflevering.

Focus ligt op 'genezing'

"Gezien alles wat er de afgelopen weken is gebeurd, is de familie Smith momenteel sterk gefocust op genezing", zo valt te lezen aan het begin van de video. "Een aantal bevindingen omtrent onze genezing zullen te zijner tijd gedeeld worden. Tot dan zal de tafel voortdurend ruimte bieden aan voor krachtige, inspirerende en genezende verhalen, zoals dat van onze indrukwekkende eerste gast." Verder wordt er tijdens het gesprek met Janelle Monáe niet gesproken over het Oscar-incident, aangezien de aflevering voor de Oscars werd opgenomen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verkeerde grap

Tijdens de 94ste Oscar-uitreiking grapte Chris dat de vrouw van Will Smith met haar haardracht de perfecte hoofdrolspeelster is voor een vervolg op G.I. Jane. In de film uit 1997 schoor actrice Demi Moore haar hoofd kaal om de rol van G.I. Jane te vertolken. De grap schoot bij Will in het verkeerde keelgat, aangezien zijn vrouw lijdt aan de aandoening alopecia en daardoor kampt met haaruitval. Na de grap liep hij het podium op en gaf hij de Oscar-presentator een harde klap in zijn gezicht.

Andere reactie

Begin april liet een insider aan US Weekly weten dat Jada graag had gezien dat Will anders had gereageerd op de grap van Chris Rock. "Het gebeurde in een opwelling en hij reageerde te fel. Dat weten ze allebei. Ze zijn het erover eens dat hij overdreven reageerde", zei een anonieme bron dichtbij het koppel aan de entertainmentwebsite.

Ster advertentie
Ster advertentie