Films, Series & TV

Jada Pinkett-Smith keert vandaag terug met seizoen vijf van 'Red Table Talk'

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Jada Pinkett-Smith keert vandaag terug met seizoen vijf van 'Red Table Talk'

Jada Pinkett-Smith keert vandaag terug met het vijfde seizoen van de talkshow Red Table Talk. Dat heeft de actrice bekendgemaakt middels een gloednieuwe trailer.

Janelle Monáe

In de eerste aflevering van de populaire Facebook Watch-serie schuift niemand minder dan r&b-zangeres Janelle Monáe aan bij Jada, Willow Smith en Gammy. Monáe vertelt onder andere over wat haar inspireerde om op haar 32e uit de kast te komen en waarom ze zichzelf niet meer als vrouw ziet.

Naast Janelle Monáe komen ook Kim Basinger en Ireland Baldwin langs bij Red Table Talk, respectievelijk de moeder en het zusje van Miss USA-winnares Cheslie Kryst, die eind januari zelfmoord pleegde. Daarnaast schuift de Nederlandse Ayleen Charlotte aan voor een interview over haar ervaringen met Shimon Hayut, beter bekend als 'The Tindler Swindler'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Oscar-incident

Het is nog niet bekend of het Oscar-incident waarbij Will Smith comedian Chris Rock een klap in het gezicht verkocht, ter sprake zal komen in seizoen vijf van de talkshow. Begin april liet een insider aan US Weekly weten dat Jada graag had gezien dat Will anders had gereageerd op de grap van Chris Rock. "Het gebeurde in een opwelling en hij reageerde te fel. Dat weten ze allebei. Ze zijn het erover eens dat hij overdreven reageerde", zei een anonieme bron dichtbij het koppel aan de entertainmentwebsite.

Ster advertentie
Ster advertentie