Films, Series & TV

Netflix-serie 'The I-Land' lijkt horrorversie van Fyre Festival

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix-serie 'The I-Land' lijkt horrorversie van Fyre Festival

De nieuwe Netflix Original The I-Land zou je het beste kunnen omschrijven als een combinatie van de Fyre Festival-docu, Lost en Expeditie Robinson met een vleugje Hunger Games. Tropisch eiland going wrong dus. Waar de trailer begint met vrolijke modellen op een prachtig strand (Fyre Festival déjà-vu), gaat het verder met brand, haaien, veel paniek en een afgehakte hand.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bloederig eiland

Alsof het extreem geflopte festival van Ja Rule zelf niet al genoeg horror was, gaat het er in The I-Land nog een stukje griezeliger aan toe. Tien mensen worden wakker op een tropisch eiland en hebben geen idee hoe ze daar gekomen zijn. Ze zullen samen moeten werken om een uitweg te vinden, wat al snel resulteert in een bloederige race om te overleven. Tijdens allerlei fysieke en mentale challenges komt de groep erachter dat niks is wat het lijkt en aan de trailer te zien, heeft dit te maken met het productieteam dat hen op grote schermen in de gaten houdt.

Cast

In de nieuwe miniserie spelen onder anderen Kate Bosworth (Superman Returns), Alex Pettyfer (I Am Number Four), Ronald Peet (Blindspot) en Kota Eberhardt (X-Men: Dark Phoenix) een hoofdrol.

De 7 afleveringen van The I-Land kun je vanaf 12 september checken op Netflix.

Ster advertentie
Ster advertentie