Films, Series & TV

Netflix onthult releasedatum 'Undercover'-film 'Ferry' en dropt nieuwe trailer

foto: YouTube: Netflix Nederland & Belgiëfoto: YouTube: Netflix Nederland & België
  1. Newschevron right
  2. Netflix onthult releasedatum 'Undercover'-film 'Ferry' en dropt nieuwe trailer

Netflix heeft de releasedatum van de nieuwe Undercover-film Ferry bekendgemaakt! Daarvoor moeten de fans nog een paar nachtjes slapen, aangezien de film op 14 mei verschijnt. Dat maakt de streamingdienst bekend nadat het eerder deze maand al een trailer uitbracht.

Nieuwe trailer

Naast het bekendmaken van de releasedatum, heeft Netflix ook meteen een nieuwe trailer gedropt. Daarin worden onder andere twee nieuwe castleden bekendgemaakt. Zo speelt actrice Monic Hendrickx de vervreemde zus van Ferry Bouman, genaamd Claudia. Daarnaast is Huub Stapel aan de cast toegevoegd, die de hasjbaron Brink speelt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Prequel

Ferry is een zogenaamde prequel van de serie Undercover. De film speelt zich af in 2006 in Amsterdam, ofwel in de tijd dat Ferry Bouman nog werkte voor hasjbaron Brink, een beruchte crimineel én Ferry's mentor. Wanneer Brinks bende bruut wordt overvallen, raakt zijn zoon levensgevaarlijk gewond. Aan Ferry de taak om de daders te vinden.

De film vertelt niet alleen het verhaal over de moeilijke jeugd van Ferry, maar ook hoe hij onder andere zijn grote liefde Daniëlle (Elise Schaap) heeft leren kennen.

Ster advertentie
Ster advertentie