Films, Series & TV

Netflix komt met 'Dirty Lines': serie over Nederlandse sekslijn

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix komt met 'Dirty Lines': serie over Nederlandse sekslijn

Netflix biedt films en series van over de hele wereld aan, maar komt ook met producties van Nederlandse bodem. Zo komt volgende maand Dirty Lines uit, een serie over de opkomst van de eerste sekslijn in het Amsterdam van de jaren tachtig. Dat houdt in: veel seks, drugs en housemuziek.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Succesplan

Dirty Lines vertelt het verhaal van de broers Frank en Ramon, die een idee bedenken om stinkend rijk te worden. Ze beginnen de eerste sekslijn van Europa, genaamd Teledutch. Dat wordt een succes, maar gaat gepaard met een hoop feesten, XTC en de nodige struggles. Het verhaal wordt ook gevolgd door de ogen van studente Marly. Zij is een van de vrouwen die de zwoele telefoongesprekken voert. Een makkelijke manier om geld te verdienen zou je denken, maar dat blijkt niet altijd het geval.

8 april

De cast van Dirty Lines bestaat onder anderen uit Minne Koole en Chris Peters (de broers), Joy Delima (Marly), Abbey Hoes, Benja Bruijning en Eric van Sauers. De serie is geschreven door Pieter Bart Korthuis, bekend van onder meer Penoza en Vechtershart. De afleveringen zijn vanaf 8 april op Netflix te bekijken.

Ster advertentie
Ster advertentie