Films, Series & TV

Netflix dropt officiële trailer van nieuw seizoen 'Top Boy'

foto: YouTube: Netflix Nederland & België
  1. Newschevron right
  2. Netflix dropt officiële trailer van nieuw seizoen 'Top Boy'

Voor fans van de populaire Britse serie Top Boy is het bijna zover. Het nieuwe seizoen verschijnt op 18 maart op Netflix en vandaag heeft het streamingplatform de officiële trailer losgelaten.

Langverwacht

Het nieuwe seizoen van Top Boy heeft lang op zich laten wachten. Ondanks dat het vrijwel meteen na het vorige seizoen werd aangekondigd, ontstond er flinke vertraging door de coronapandemie. Gelukkig is het lange wachten op 18 maart eindelijk voorbij.

In de trailer zijn hoofdrolspelers als Ashley Walter, a.k.a Dushane, en Kane Robinson (Sully) weer in actie te zien. Bekijk de trailer hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eigenlijk seizoen 4

Top Boy werd tussen 2011 en 2013 uitgezonden op de Britse zender Channel 4, maar werd na twee seizoenen gecanceld. Met hulp van Drake werd de reeks nieuw leven ingeblazen door Netflix. De originele serie werd later aan de streamingdienst toegevoegd onder de noemer Top Boy: Summerhouse. Hoewel Netflix het aankomende seizoen promoot als het tweede seizoen is het in werkelijkheid het vierde seizoen, aangezien Top Boy verdergaat waar Top Boy: Summerhouse ophield.

Ster advertentie
Ster advertentie