Films, Series & TV

LeBron James werkt aan docu over het leven van Nipsey Hussle

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. LeBron James werkt aan docu over het leven van Nipsey Hussle

LeBron James werkt momenteel aan een docu-serie over het leven van de overleden rapper Nipsey Hussle. Dat heeft de basketballegende bekendgemaakt middels een trailer die hij gisteren publiceerde via social media.

Titel nog niet bekend

Het productiebedrijf van LeBron, SpringHill, is een samenwerking aangegaan met Marathon Films, het productiebedrijf van Nipsey, om de documentaire te maken. Het is nog onbekend wat de titel wordt van het project. Ook is het nog niet duidelijk uit hoeveel delen de docu zal bestaan. Wel valt uit de trailer op te maken dat verschillende fases in het leven van Nipsey belicht zullen worden. Zo zijn er nooit eerder vertoonde beelden te zien van Nipsey als kind en als tiener. Daarnaast zullen verschillende bekendheden, zoals Snoop Dogg, Kendrick Lamar, Diddy en Nipsey's vrouw Lauren London, aan het woord komen in de docu.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Een enorme eer"

In een statement noemt LeBron het een eer om de docu over Nipsey te mogen maken. "Het is een enorme eer om Nipsey's verhaal en nalatenschap te mogen delen met de hele wereld. Hij gebruikte zijn gave om wat te doen voor zijn gemeenschap en liet zien wat het betekent om anderen te inspireren en in hun kracht te zetten. Zijn woorden, daden en ambitie blijven me tot de dag van vandaag bij, terwijl hij mij, mijn bedrijf en mensen wereldwijd blijft inspireren", aldus de basketballer.

Naast dat de titel en lengte van de Hussle-docu nog onbekend zijn, laat ook een releasedatum nog op zich wachten.

Ster advertentie
Ster advertentie