Films, Series & TV

Deze vier koppels doen mee aan het nieuwe seizoen van 'Temptation Island: Love or Leave'

foto: RTL/ Tom Cornelissenfoto: RTL/ Tom Cornelissen
  1. Newschevron right
  2. Deze vier koppels doen mee aan het nieuwe seizoen van 'Temptation Island: Love or Leave'

Na lang wachten, verschijnt er vanaf 28 april een nieuw seizoen van Tempation Island: Love or Leave op Videoland. RTL Boulevard maakte donderdagochtend bekend welke vier Nederlandse koppels er meedoen aan het liefdesavontuur.


Nieuwe elementen

Het nieuwe seizoen wordt gepresenteerd door Monica Geuze en Kaj Gorgels en is opgenomen op de Dominicaanse Republiek. Het programma bevat deze keer een aantal nieuwe elementen: koppels mogen al in Nederland kiezen welke singles meegaan en ze gaan los van elkaar op reis.

Maak kennis met de vier stellen die dit seizoen zullen zorgen voor de nodige drama:

Annebel en René

Annebel (25) en René (27)

De lieve en ambitieuze Annebel is vijf jaar samen met de sportieve en sociale René. De twee zijn toe aan een volgende stap in hun relatie en willen met hun deelname onderzoeken of hun relatie inderdaad zo sterk is als ze denken. René vraagt zich af of hij stiekem nog steeds zo'n playboy is als vroeger en Annebel heeft het idee dat René haar soms voor lief neemt.

Iris en Whitney

Iris (27) en Whitney (34)

Iris en Whitney zijn drie jaar samen en kampten de afgelopen jaren regelmatig met vertrouwenskwesties. De sportieve en nuchtere Whitney wil graag bewijzen aan de directe en eerlijke Iris dat zij de enige is voor hem.

foto: RTL/Tom Cornelissen

Linde en Sietse Jan

Linde (24) en Jan Sietse (26)

De sociale en ondernemende Linde is pas een jaar samen met de grappige en eigenwijze Jan Sietse. Het koppel leerde elkaar kennen op Curaçao en doet mee aan Temptation Island: Love or Leave om hun onzekerheid en jaloezie te verminderen.

foto: Tom Cornelissen

Maris en Ivo

Maris (27) en Ivo (28)

Met negen jaar zijn Maris en Ivo het koppel dat het langst samen is. De ondernemende en vredelievende Maris kent de bevlogen en optimistische Ivo van het uitgaansleven. De twee verschillen flink van elkaar: Maris denkt graag na over de toekomst, Ivo leeft liever met de dag. Maris twijfelt daarom aan haar relatie en wil tijdens het programma onderzoeken of ze gevoelens kan ontwikkelen voor een ander.

Ster advertentie
Ster advertentie