Films, Series & TV

Dit zijn de koppels en eerste beelden van de nieuwe 'Temptation Island'

foto: SBS
  1. Newschevron right
  2. Dit zijn de koppels en eerste beelden van de nieuwe 'Temptation Island'

Het is weer bijna tijd voor sensa-tv, want vanaf 26 augustus komt het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave op Videoland. Vandaag zijn de eerste beelden én de deelnemende koppels gedeeld. En zoals altijd beloven de afleveringen weer een hoop drama te bevatten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Koppels

In een korte trailer worden de vier koppels voorgesteld die dit keer de ultieme relatietest aangaan. Het gaat om de Vlaamse Donna (26) en Nico (26), de Nederlandse Koen (27) en Deborah (24), de Nederlandse Wouter (30) en Julia (24) en de Vlaamse Bert (33) en Delphine (27). Ook de presentatie is dit seizoen zowel Nederlands als Vlaams. Naast Monica Geuze staat Viktor Verhulst in plaats van Kaj Gorgels. Wie de singles zijn, is nog niet bekendgemaakt.

'Juicy'

Inmiddels zijn er al veel seizoenen van Temptation Island uitgezonden, maar volgens Monica wordt het ook dit keer weer het kijken waard. In haar serie Like Monica vertelde ze dat het "absoluut een juicy seizoen" is geworden. "Je gaat bijna denken 'Temptation, het riedeltje', maar het is nu echt weer wat anders."

Ster advertentie
Ster advertentie