FunX

Temptation-Marco over relatie met Denise: "Er komt voorlopig geen bruiloft"

foto: Videoland / RTLfoto: Videoland / RTL
  1. Newschevron right
  2. Temptation-Marco over relatie met Denise: "Er komt voorlopig geen bruiloft"

De laatste aflevering van Temptation Island: Love or Leave was gisteren alweer te zien op Videoland, met daarin Marco die zijn vriendin Denise ten huwelijk vroeg. Terug in Nederland nam dat sprookje echter een totaal andere wending. In Start belde Fernando met Marco om te vragen hoe alles nu precies zit.

Waarschuwing: dit artikel bevat spoilers!

Hoe gaat het nu tussen Tempa-koppel Marco en Denise?

Marco en Tahira

Marco bouwde tijdens zijn tijd in Temptation Island een goede klik op met vrijgezel Tahira. Bij terugkomst in Nederland bleven de twee uiteindelijk contact houden. Op een gegeven moment was Tahira jarig en besloot Marco haar te bezoeken. Dat liep fout af, want de twee namen afscheid van elkaar met een zoen. "Toen ik weg ben gegaan, heb ik er natuurlijk meteen spijt van gehad."

In de laatste aflevering is te zien dat Marco en Tahira bepaalde gevoelens voor elkaar hadden. Zo werden ze allebei emotioneel toen Tahira een brief voorlas die Marco voor haar had geschreven. Daarin stond onder andere dat hij 'op een vriendschappelijke manier van haar houdt'. "Achteraf gezien zat ik daar wel een beetje in een naïeve bubbel. Er kwamen geen liefdesgevoelens bij kijken. Als ik het een naam moet geven, moet ik het denk ik gooien op lust. [...] Die zoen is iets wat niet had mogen gebeuren. Ik heb er ontzettend veel spijt van."

Pijnlijk om zichzelf terug te zien

Naast de zoen met Tahira, heeft Marco ook spijt van zijn gedrag in Temptation Island. Zo vindt hij het pijnlijk om zichzelf terug te zien. "Ik had me niet op die manier open moeten stellen, aangezien ik een relatie heb", vertelt hij. "Ik ben geen vrijgezel. Toen ik daarheen ging, kwam ik met een doel, want ik had een ring bij me. Dan kan je dat soort dingen niet doen, dus het is voor mij nu pijnlijk om alles terug te zien."

Denise op nummer 1

Maar hoe zit het nu tussen Marco en Denise? In de laatste aflevering is te zien dat de twee besloten om verder met elkaar te gaan, maar ook dat Denise de verlovingsring teruggaf aan Marco. "Ik denk dat het voornamelijk belangrijk is dat ik haar laat zien dat mijn prioriteiten goed zijn", zegt Marco. "Op dit moment zijn we gewoon een team. We bespreken en overleggen alles met elkaar. Ik weet nu waar mijn prioriteiten liggen, ik richt me volledig op haar en zij staat nu gewoon op nummer 1 voor mij. Dat moest altijd zo zijn en nu pas zijn mijn ogen echt geopend na wat er allemaal is gebeurd."

Bruiloft?

Iets wat ook veel kijkers zich afvragen, is of er nog steeds een bruiloft gaat komen. "Die ring is natuurlijk niet teruggegeven voor de show", legt Marco uit. "Ze gaf 'm terug aan mij, omdat het niet goed voor haar voelde om 'm te dragen. Dat snap ik volledig. Ik ben ook supertrots op haar en de manier waarop zij zichzelf heeft neergezet. Het is echt een sterke vrouw. Natuurlijk vind ik het niet leuk, maar ik begrijp het volledig. Op dit moment komt er geen bruiloft aan, maar ik ga wel de rest van mijn leven met haar zijn, dus op een dag ga ik haar weer ten huwelijk vragen. Ik geef niet op."

Ster advertentie
Ster advertentie