Films, Series & TV

Janet Jackson deelt trailer docu met archiefbeelden van o.a. Michael en Tupac

foto: YouTube: Janet Jackson
  1. Newschevron right
  2. Janet Jackson deelt trailer docu met archiefbeelden van o.a. Michael en Tupac

Janet Jackson viert volgend jaar alweer de 40e verjaardag van haar debuutalbum dat ze op 16-jarige leeftijd uitbracht. Dat doet ze met de intieme docu JANET, waarmee ze een exclusief kijkje geeft in haar leven als wereldberoemde zangeres. "Dit is mijn verhaal, verteld door mij en niet door iemand anders ogen. Dit is de waarheid. Love it or hate it, dit ben ik."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Levensverhaal

Janet, inmiddels 55 jaar oud, vertelt in de docu haar levensverhaal. Er is vijf jaar aan de film gewerkt. Er werd gedraaid in de periode rondom het overlijden van haar vader Joe in juni 2018 en verder komen ook de dood van broer Michael, haar bekende Super Bowl-optreden met Justin Timberlake en het moederschap aan bod. Daarnaast bevat JANET nooit eerder vertoonde archiefbeelden waarin onder anderen Michael en Tupac te zien zijn.

'Superster'

In de trailer is ook te zien dat verschillende familieleden en bevriende artiesten over hun bewondering voor Janet vertellen. Zo komen onder anderen Missy Elliott en Mariah Carey aan het woord. "Dit is hoe een superster eruitziet", aldus Missy.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De vier uur durende docu JANET komt in januari 2022 uit.

Ster advertentie
Ster advertentie