Films, Series & TV

Regisseur gevonden voor Disney’s live-action 'Lilo & Stitch'

foto: Disneyfoto: Disney
  1. Newschevron right
  2. Regisseur gevonden voor Disney’s live-action 'Lilo & Stitch'

Goed nieuws voor alle liefhebbers van Lilo & Stitch: er is eindelijk een regisseur aangenomen voor de nieuwe film. Eerder dit jaar werd bekend dat er een live-action versie zal verschijnen op Dinsey+.

De regisseur is geen onbekende: niemand minder dan Jon M. Chu gaat de film regisseren. Hij heeft tientallen films op zijn naam staan, waaronder: Step Up, Justin Bieber: Never Say Never en Crazy Rich Asians. Die laatste film won in 2018 de Critics' Choice Award voor de beste komediefilm.

Details

Er zijn verder nog geen concrete details bekend over de film. Er is bijvoorbeeld nog geen schrijver aangenomen. Wij zijn heel benieuwd wie de rol van Lilo en haar zus Nani gaan spelen en welke acteur er wordt gekozen voor de stem van Stitch.

Originele film

De originele film is geschreven en geregisseerd door Chris Sanders en Dean DeBlois. De film werd uitgebracht in 2002. Lilo & Stitch vertelt het verhaal over het zesjarige meisje Lilo en haar tienerzus Nani die de voogdij over haar heeft. De twee wonen op een Hawaïaans eiland en adopteren een buitenaards wezen met de bijnaam Stitch.

Ster advertentie
Ster advertentie