Films, Series & TV

Sheetal ging compleet make-uploos op date in 'Pretty & Single'

  1. Newschevron right
  2. Sheetal ging compleet make-uploos op date in 'Pretty & Single'

Vlogster, comedian en presentatrice Nienke Plas heeft sinds kort haar eigen datingsprogramma Pretty & Single. In het programma gaan zes prachtige vrijgezellen vrouwen op een blind date zonder make-up op! En dat is nogal moeilijk voor hen, want ze zijn normaal gesproken de hele dag bezig met hun uiterlijk.

sheetal

In de tweede aflevering gaat de 32-jarige Sheetal op date. Zij heeft 6 jaar in Amerika gewoond en heeft daar uiteindelijk een eigen bedrijf opgericht. Inmiddels is ze teruggekomen naar Den Haag om bij haar familie te zijn. Ze voelde zich in Amerika namelijk erg eenzaam. Na een hele moeilijke tijd, is ze nu weer toe aan een relatie.

Voor Sheetal is uiterlijk heel erg belangrijk. Zij vindt dat make-up haar kracht geeft en voelt zich serieuzer genomen als ze opgemaakt is. Toch staat ze er voor open om dat nu los te laten en zich kwetsbaar op te stellen. "Ik hoop dat hij me mooi genoeg vindt om naar me te luisteren."

dates

De vijf verschillende dates waren erg spannend voor Sheetal, maar ze verliepen eigenlijk erg goed. Twee mannen sprongen eruit, maar wie neemt ze uiteindelijk mee op tweede date?

Ster advertentie
Ster advertentie