Films, Series & TV

'Pretty & Single'-vrouwen uit hun comfort zone: daten zonder make-up

foto: Pretty & Single
  1. Newschevron right
  2. 'Pretty & Single'-vrouwen uit hun comfort zone: daten zonder make-up

In het gloednieuwe programma Pretty & Single worden vrouwen die niet zonder make-up kunnen uit hun comfort zone getrokken. Nienke Plas zorgt ervoor dat zes vrouwen eens een keertje zonder die dikke laag foundation, nepwimpers, blush, highlighter en lippenstift op date gaan. Gisteravond was de eerste aflevering te zien en was het de beurt aan kandidaat Viola.

krachtige uitstraling

Met haar fro en krachtige uitstraling is Viola een opvallende verschijning. En dat dikt ze ook nog maar eens even aan door zichzelf te make-uppen als een echte pro. En ze kan het ook goed, want dat is wat Viola doet voor haar werk.

Maar kan ze dezelfde krachtige Viola naar buiten brengen en echt zichzelf zijn zonder haar masker? En valt het de vijf mannen met wie ze in Pretty & Single date ook op? Zij hebben namelijk geen idee dat ze op een date gaan met een dame voor wie geen make-up dragen een uitdaging is...

geluk van binnenuit

Gisteren belden Vanessa en Giorgio in Turn Up! met presentatrice Nienke Plas om te vragen waarom Pretty & Single zo'n belangrijk programma is. Ze benadrukte dat het geluk natuurlijk niet van buiten, maar van binnenuit moet komen. "We weten allemaal wat make-up doet. Het versterkt je eigen gelaatstrekken. Je wordt ook zekerder. Maar het is juist heel tof om met dit programma te laten zien dat make-up wel een aanvulling mag zijn, maar het is nooit een invulling."

Pretty & Single is elke dinsdag vanaf 21.20 uur te zien op NPO 3.

Ster advertentie
Ster advertentie