Films, Series & TV

Op deze datum verschijnt het laatste seizoen van '13 Reasons Why'

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Op deze datum verschijnt het laatste seizoen van '13 Reasons Why'

Goed nieuws en slecht nieuws voor fans van de Netflix-serie 13 Reasons Why. Het goede nieuws? Het vierde seizoen komt bijna uit. Het slechte nieuws? Het is tevens het laatste seizoen.

Sneller dan gedacht

De streamingdienst heeft vandaag bekendgemaakt dat het vierde seizoen op 5 juni in zijn geheel zal verschijnen. Dat is een stuk sneller dan fans aanvankelijk dachten. Het nieuwe seizoen zal alle verhaallijnen afronden.

Gevaarlijke geheimen

In het laatste seizoen van de serie zien we hoe de afstuderende studenten van Liberty High School zich opmaken voor hun diploma-uitreiking. Voordat ze echter afscheid kunnen nemen van de school en van elkaar, moeten ze eerst nog wat heftige beslissingen maken. Zo komen ze voor een moeilijke keuze te staan wanneer een gevaarlijk geheim uit dreigt te komen, een beslissing die de loop van hun toekomst zal bepalen.

Bijna!

Kortom, het gaat spannend worden! Nog 24 nachtjes slapen en dan dropt Netflix alle tien nieuwe afleveringen van zestig minuten per stuk op hun platform. Bekijk hieronder de aankondiging.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie