Films, Series & TV

De trailer van '13 Reasons Why: Season 3' is nu uit

  1. Newschevron right
  2. De trailer van '13 Reasons Why: Season 3' is nu uit

Je zou denken dat de meeste geheimen wel uitgekomen zouden zijn na twee seizoenen 13 Reasons Why, maar niets is minder waar. In het derde seizoen is er opnieuw een mysterie dat opgelost moet worden. Dat is te zien in de trailer die vandaag uitgebracht is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bryce

Wie heeft Bryce Walker vermoord? Dat is de vraag die centraal staat in het nieuwe seizoen van 13 Reasons Why.
De nieuwe afleveringen van de heftige serie staan vanaf 23 augustus op Netflix.

Website

Aan het einde van de trailer wordt er verwezen naar www.whokilledbrycewalker.com. Op deze interactieve website kun je 'bellen' met de rechercheur om je informatie met hem te delen.

Ophef

Al vanaf het eerste seizoen is er veel ophef over 13 Reasons Why. De serie vertelt het verhaal van Hannah Baker en de vele redenen waarom ze uiteindelijk zelfmoord pleegt. Een van de controversiële scènes die voor een golf van kritiek zorgde, is de zelfmoordscène in de laatste aflevering van het eerste seizoen. Een paar weken geleden heeft Netflix deze scène daarom aangepast op advies van medische experts.

113

Denk je aan zelfmoord of maak je je zorgen om iemand anders? Check 113.nl of bel het telefoonnummer van 113 Zelfmoordpreventie: 0900-0113. Mensen met suïcidale gedachten en hun naasten kunnen hier 24/7 anoniem en gratis gebruik van maken.
Ster advertentie
Ster advertentie