Films, Series & TV

'Deze acteur wordt de nieuwe James Bond'

foto: Sony
  1. Newschevron right
  2. 'Deze acteur wordt de nieuwe James Bond'

In november zal Daniel Craig voor het laatst te zien zijn als James Bond in No Time to Die. Aangezien zijn vertrek al een tijdje bekend is, wordt er druk gespeculeerd over zijn opvolger. Namen als Idris Elba en Tom Hiddleston kwamen vaak voorbij, maar inmiddels lijkt zijn opvolger nu echt bekend.

Tom Hardy

Volgens The Vulcan Reporter zal Tom Hardy het stokje van Craig overnemen. Geruchten over de opvolger gaan al langer, maar de auteur durft het met honderd procent zekerheid te stellen. "Ik hoop ook dat men begrijpt dat ik niet het type ben om gewoon een populaire roddel naar buiten te brengen en ermee weg te lopen als een primeur. Ik verwacht van de mensen die mijn scoops volgen en mijn geloofwaardigheid kennen, dat ze dit artikel geloven in tegenstelling tot eerdere berichtgeving op andere websites." De wens van de auteur lijkt serieus te worden genomen, aangezien hoogwaardige Britse media als Express, Daily Mail en The Independent het nieuws inmiddels ook brengen.

Britse humor en 'gentleman'

Tom Hardy is een grote naam in de filmwereld en was onder andere te zien in The Dark Knight Rises, Mad Max: Fury Road en The Revenant. De 43-jarige staat bekend om zijn Britse humor en 'gentleman'-achtige uitstraling en lijkt op eerste oogopslag dan ook een perfecte opvolger, aldus fans.

Ster advertentie
Ster advertentie