Films, Series & TV

'Michael B. Jordan moet nieuwe James Bond worden'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. 'Michael B. Jordan moet nieuwe James Bond worden'

Daniel Craig speelt nog één keer James Bond in de film No Time To Die die op 2 april uitkomt, maar wie moet het stokje van hem overnemen? De namen van Idris Elba en Michael Fassbender horen we vaak langskomen, maar zangeres Billie Eilish heeft een andere voorkeur: Michael B. Jordan!

"Michael killt die shit"

"Eerlijk, Michael B. Jordan zou die shit killen", zei Billie Eilish eerder deze week bij radioshow Capital Breakfast. Ze kreeg de vraag omdat ze de jongste zangeres ooit is die het meest herkenbare nummer van een nieuwe Bondfilm mag zingen. Dat ziet ze als een eer: "Het voelt gestoord dat ik op zo'n manier onderdeel mag zijn. Het nummer voor een film uit zo'n legendarische reeks maken, is een enorme eer. James Bond is de coolste filmreeks ooit", zei Billie eerder dit jaar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Brits accent?

Het enige obstakel voor Michael B. Jordan kan misschien het Britse accent zijn. Daniel Craig werd geboren in het Engelse Chester en had daarom weinig moeite met het Bond-accent, maar een man die Wakanda tijdelijk veroverde in Black Panther, moet dat toch ook wel kunnen? Billie heeft er in ieder geval alle vertrouwen in.

Daniel Craig neemt afscheid

Voor Daniel Craig komt er na James Bond: No Time To Die een einde aan een tijdperk. Hij debuteerde in 2006 als geheim agent 007 in Casino Royale en maakte daarna ook zijn opwachting in de opvolgers Quantum of Solace, Skyfall en Spectre. De film No Time To Die wordt zijn allerlaatste als James Bond, de laatste met een drankje dat geschud moet worden en ook de laatste in zo'n zieke auto vol gadgets. Laten we hopen dat het een mooi afscheid wordt op 2 april.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie