Films, Series & TV

Komt er een nieuwe 'Matrix'-film met Michael B. Jordan?

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Komt er een nieuwe 'Matrix'-film met Michael B. Jordan?

Het is alweer twintig (!) jaar geleden dat een van de meest besproken sciencefictionfilms uitkwam: The Matrix. Na een enorm succes (inclusief een Oscar) volgde een minder succesvol tweede en derde deel en nu lijkt het erop dat Warner Bros met een vierde deel komt! Verschillende bronnen melden dat Black Panther- en Creed-ster Michael B. Jordan een belangrijke grote rol gaat spelen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Project Ice Cream

Er hangt nog veel mysterie rondom de film die momenteel de geheimzinnige werktitel Project Ice Cream heeft. Zo is nog niet bekend of de film een reboot, vervolg of prequel wordt. Er gaan geruchten dat Michael de rol van Morpheus' jongere versie gaat spelen, maar er is nog nergens iets bevestigd door Warner Bros. Wél is bekend dat de opnames in 2020 zullen starten in Chicago.

Originele regisseurs
De originele Matrix-film is geregisseerd en geschreven door de broers Andy en Larry Wachowski. Volgens geruchten zullen zij, inmiddels zussen Lana en Lilly, ook voor het vierde deel weer de regie in handen nemen. Zou dat betekenen dat Keanu Reeves ook terugkeert?

Ster advertentie
Ster advertentie