Films, Series & TV

The Weeknd krijgt rol in gloednieuwe dramaserie 'The Idol'

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. The Weeknd krijgt rol in gloednieuwe dramaserie 'The Idol'

The Weeknd beleeft tot nu toe een succesvol jaar en daar lijkt voorlopig geen eind aan te komen. De zanger, die eerder deze maand drie Juno Awards won, zal namelijk wederom zijn acteerskills tentoonstellen met zijn rol in een gloednieuwe dramaserie van HBO genaamd The Idol.

Mysterieuze clubeigenaar

The Weeknd maakte in 2019 al zijn debuut als acteur in de thrillerfilm Uncut Gems. Hoewel hij in die film een kleine rol speelt, ziet het ernaar uit dat er in The Idol een belangrijke rol voor hem is weggelegd. Tot zover is alleen bekend dat de serie draait om een popzangeres die een relatie krijgt met een mysterieuze clubeigenaar, gespeeld door niemand minder dan The Weeknd, in Los Angeles. Wat ze echter niet weet is dat de clubeigenaar ook de leider blijkt te zijn van een geheime cult.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nog geen releasedatum

De artiest zal niet alleen te zien zijn in de nieuwe dramaserie, maar is ook co-writer van het verhaal en fungeert daarnaast als uitvoerend producent. Fans die niet kunnen wachten om The Weeknd in actie te zien in The Idol moeten nog wel even geduld hebben, want een releasedatum laat helaas nog op zich wachten.

Ster advertentie
Ster advertentie