Films, Series & TV

Documentaire over halftime show The Weeknd in de maak

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Documentaire over halftime show The Weeknd in de maak

Er komt een documentaire over het optreden van The Weeknd tijdens de Super Bowl-halftime show. De documentaire, genaamd The Show, zal het gehele proces laten zien om tot deze massale muzikale productie te komen in een onvoorspelbaar jaar.

The Show

The Show gaat later dit jaar in première en zal te zien zijn op Showtime. "Met deze documentaire nemen we fans mee op de emotionele en opwindende reis die je maakt om de grootste show van het jaar te maken. Met de extra complexiteit om dit te doen temidden van een wereldwijde pandemie", zegt Todd Kaplan, vicepresident marketing van Pepsi, dat The Show produceert. De documentaire wordt geregisseerd door Nadia Hallgren.

Alles uit de kast gehaald

Tijdens de 55e editie van de Super Bowl was het de eer aan The Weeknd om de halftime show te verzorgen. In de rust van de finalewedstrijd tussen de Tampa Bay Buccaneers en de Kansas City Chief gaf de Canadese artiest een spetterende show weg. The Weeknd haalde alles uit de kast; zijn manager zei zelfs tegen BillBoard dat de zanger maar liefst zeven miljoen dollar uit zijn eigen zak in de show heeft geïnvesteerd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie