Music

Travis Scott springt op viral TikTok-track 'Buss it'

foto: Instagram @travisscott/YouTube @Erica Banksfoto: Instagram @travisscott
  1. Newschevron right
  2. Travis Scott springt op viral TikTok-track 'Buss it'

Erica Banks heeft met haar single Buss It een van de eerste viral hits van 2021 te pakken. Dankzij de TikTok-challenge is het nummer al wekenlang overal op social media terug te horen. Broederliefde maakte vorige maand samen met Kalibwoy, Adje en Lauwtje al hun eigen dancehallversie van de tune en nu is er wéér een nieuwe editie uitgekomen. Die is te danken aan Travis Scott, hij komt vandaag met zijn eigen remix van de hiphoptrack.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Onverwachte hit

Erica bracht Buss It (met daarin de bekende Hot In Herre-sample) vorig jaar juni al uit, maar de hype begon pas dit jaar. Inmiddels hebben al ruim 5 miljoen mensen, waaronder verschillende celebs, het beroemde dansje op haar track gedaan. Zelf heeft ze helemaal niks met TikTok en ze had nooit verwacht dat het nummer zo op zou blazen. Ze wilde het in eerste instantie niet eens uitbrengen, zo vertelt ze aan Complex. "Ik heb het toch maar gedaan en nu is het mijn best scorende nummer tot nu toe."

Blessing van Travis

Het succes van Buss It heeft Erica een contract bij Warner Records én een collab met Travis Scott opgeleverd. "Hij zei dat hij me mijn ding had zien doen en me hard had zien werken. Hij vond het geweldig, dus hij wilde meedoen en me blessen. Daar ben ik zo dankbaar voor", aldus de 22-jarige rapper.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie