De Dixte

Broederliefde de DiXte met dansbare remix van 'Buss It'

foto: Instagram: Broederliefde
  1. Newschevron right
  2. Broederliefde de DiXte met dansbare remix van 'Buss It'

Broederliefde komt vandaag met veel nieuwe heat. De Rotterdamse rapformatie dropte vandaag namelijk drie nieuwe tunes: Vuur, We Moeten Door en Buss It (Remix). De laatste track is een remix op het gelijknamige nummer van Erica Banks, dat momenteel viraal gaat op TikTok. Met de hulp van Kalibwoy, Adje en Lauwtje hebben de boys van Broederliefde dit nummer in een nieuw jasje gestoken zoals alleen zij dat kunnen. Je gaat deze dansbare clubtrack sowieso vaker horen bij FunX deze week, want Buss It (Remix) is de DiXte.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Buss It (Remix)

Buss It (Remix) is een van die tracks die lekker zou gaan in de club. Niet alleen de dansbare beat, maar ook de lyrics geven je echt dat clubgevoel. Buss it down is iets dat Amerikanen vaak zeggen als ze iemand willen zien dansen en daarom is het ook vaak terug te horen in populaire clubtracks.

Buss It

De originele Buss It van Erica Banks gaat momenteel viraal op TikTok. Hoewel de track vorig jaar al uitkwam, begint het dit jaar pas populair te worden. Dit is vooral te danken aan de Buss It-challenge op TikTok waarin mensen masaal de dansmove voordoen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie