Films, Series & TV

Officieel: Er komt een vervolg op de Netflix-film 'Extraction'!

foto: Netflic
  1. Newschevron right
  2. Officieel: Er komt een vervolg op de Netflix-film 'Extraction'!

De keiharde actiefilm Extraction is momenteel dé grote filmhit van Netflix. Het spektakel is uitgegroeid tot de best bekeken Netflix-film aller tijden en een vervolg kan dus ook niet uitblijven. Het streamingplatform is officieel begonnen met de voorbereidingen voor het tweede deel. Pas op, in het laatste gedeelte van dit artikel staan spoilers!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Joe Russo

Schrijver van de film Joe Russo, de regisseur van veel Marvel-films waaronder Avengers: Endgame, gaat ook het script van de tweede film voor zijn rekening nemen. In een interview met Deadline vertelt hij het volgende over het project. "Ik heb net een deal gesloten om Extraction 2 te schrijven. We zijn nu in de beginfase, waarin we kijken hoe we het verhaal vorm kunnen geven. Daarbij weten we nog niet of het hier gaat om een sequel of prequel. Het einde van de eerste film riep natuurlijk de nodige vraagtekens op bij het publiek."

Voorbereidingen

De regisseur van de film, Sam Hargrave, onthulde vorige week dat tijdens de opnames van het eerste deel er al aan vervolg werd gedacht. "Zodra een sequel werd geopperd, werd ik enthousiast. Netflix was tevreden over wat ze zagen en lieten doorschijnen dat ze een franchise wel zagen zitten. De reactie van het publiek is uiteindelijk de doorslaggevende factor. We hebben er toen ook over gesproken of het een prequel of sequel moest worden."

Terugkeer...

*LET OP: SPOILERS!*
Een probleempje is er wel: de personages van Chris Hemsworth en David Harbour komen in de film om het leven. Hoe gaan de makers dit oplossen? Zelfs daar lijkt al over nagedacht! "We kunnen iets vinden wat zich voor de film heeft afgespeeld. Chris en [David] Harbour hadden uitstekende chemie, dus als we terug in de tijd zouden gaan, kun je ook hun verhaal verder belichten."

Bekijk hierboven de trailer van het eerste deel.

Ster advertentie
Ster advertentie