Films, Series & TV

Actiefilm 'Extraction' met Chris Hemsworth blijkt megahit op Netflix

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Actiefilm 'Extraction' met Chris Hemsworth blijkt megahit op Netflix

De intense actiefilm Extraction die in april op Netflix verscheen, blijkt een enorme hit. De heftige film met de Australische acteur Chris Hemsworth in de hoofdrol is een van de populairste Netflix Originals tot nu toe. Extraction is hard op weg om binnen vier weken negentig miljoen keer bekeken te worden volgens de streamingdienst. Dat zou betekenen dat de film het beter gaat doen dan hun grootste hits: 6 Underground (83 miljoen) en Bird Box (80 miljoen).

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zelfmoordmissie in Mumbai

Chris Hemsworth - a.k.a. Thor in de Marvel-reeks - speelt huurling Tyler Rake in Extraction. Deze spierbundel is het plezier in het leven kwijtgeraakt, maar blijkt exceptionele kwaliteiten te bezitten waarmee hij de meest onmogelijke klusjes voor mekaar kan krijgen. Rake wordt ingeschakeld voor een zelfmoordmissie in Bangladesh. Hij moet een jonge zoon van een Indiase drugsbaron gaan redden uit de handen van een zware crimineel die hem gevangen houdt in Dhaka, de hoofdstad van Bangladesh. Wat het extra moeilijk maakt, is dat de man die het kind ontvoerd heeft, een heel leger bezit. Hij heeft Dhaka volledig in zijn macht.

Vervolg voor Extraction?

Chris Hemsworth heeft inmiddels ook gereageerd op het succes van de film waarin hij de hoofdrol speelt. Hij bedankt de fans namens de regisseur, de producenten, de streamingdienst en zichzelf. Ook zegt hij dat hem veel wordt gevraagd of Extraction een prequel of sequel krijgt. Hemsworth zegt dat er nog niets bekend is over een vervolg, maar ook dat hij het wel ziet zitten: "Er wordt online veel gevraagd over een vervolg. Wie weet. Maar gezien al jullie steun zou ik er graag aan meedoen."

Ster advertentie
Ster advertentie