Films, Series & TV

Dit is wanneer seizoen vier van 'Mocro Maffia' te zien is

foto: YouTube: Videoland
  1. Newschevron right
  2. Dit is wanneer seizoen vier van 'Mocro Maffia' te zien is

Fans van de serie Mocro Maffia snakken al een tijdje naar het vierde seizoen. Er is nu goed nieuws voor hen, want Videoland heeft namelijk de releasedatum bekendgemaakt!

Nieuw personage

Om de fans van de serie zoet te houden, verscheen deze maand de korte film Mocro Maffia Meltem. In die film wordt het nieuwe personage Meltem geïntroduceerd, die zich bezighoudt met creditcardfraude en er alles aan doet om haar gokverslaafde vader te helpen. Meltem zal ook in het vierde seizoen te zien.

Het personage wordt gespeeld door actrice Sinem Kavus die onlangs aan FunX vertelde hoe trots ze is om als eerste vrouwelijke actrice een hoofdrol te hebben in de reeks. "In seizoen 3 van de serie zag je al dat vrouwen belangrijke karakters speelden in de serie. Er zijn natuurlijk ook echt vrouwelijke misdadigers in de wereld en nu kun je het meemaken vanuit het perspectief van een vrouwelijke crimineel."

Januari

Het vierde seizoen zal uit acht afleveringen bestaan, die wekelijks uit zullen komen. Videoland meldt dat de eerste aflevering van 28 januari te zien is op de streamingdienst.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie