Films, Series & TV

In deze nieuwe datingshow helpen broers en zussen met zoeken naar een partner

foto: YouTube: Netflixfoto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. In deze nieuwe datingshow helpen broers en zussen met zoeken naar een partner

Ben je al door alle seizoenen van Love Island, The Bachelor en Are You The One heen? Dan is er een nieuwe datingshow die je kunt gaan bingen. Op Netflix check je vanaf volgende week namelijk Dated & Related, waarin broers en zussen elkaar helpen om 'de ware' te vinden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hulp van je broers of zus

Dated & Related heeft een opzet zoals die van alle andere reality- en datingshows: zestien vrijgezellen in een mooie villa, dit keer in Zuid-Frankrijk, die 'op zoek zijn naar liefde'. Nieuw is echter dat het allemaal tweetallen zijn, bestaande uit broers en zussen.

Drama

Onder het mom van 'wie kent je nou beter dan je bloedeigen familie' moeten zij elkaar helpen tijdens het daten. En dat zorgt natuurlijk voor komische situaties en drama, want hoe awkward is het om je broer of zus voor je neus te zien flirten? En wat nou als je allebei dezelfde persoon ziet zitten? "Op dit moment denk ik dat geen een kerel goed genoeg is voor m'n zus", klinkt het al in de eerste seconden van de trailer.

Naast het vinden van de liefde staat er zoals altijd ook een geldprijs op het spel. Er valt namelijk 100.000 dollar te verdienen, al is nog niet precies duidelijk hoe.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

2 september

Dated & Related komt van de makers van Too Hot To Handle en wordt net als die show gepresenteerd door Melinda Berry. Vanaf 2 september is het eerste seizoen te zien op Netflix.

Ster advertentie
Ster advertentie