Films, Series & TV

Laatste seizoen Suits: Mike Ross gaat Harvey en Louis helpen

foto: youtube/tvpromos
  1. Newschevron right
  2. Laatste seizoen Suits: Mike Ross gaat Harvey en Louis helpen

Oh shit! Het kantoor van Harvey Spectre en Louis Litt staat onder vuur in het laatste seizoen van Suits. In een nieuwe teaser is te zien dat iemand de volledige controle krijgt over het bedrijf. En deze blonde mevrouw lijkt er alles aan te gaan doen om Harvey, Louis en Donna te pakken nu de grote baas Jessica Pearson weg is. Waar ze waarschijnlijk niet op heeft gerekend, is de hulp van de geniale Mike Ross.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

MIKE EN MEGHAN

Mike Ross verdween in het achtste seizoen van Suits. Ook zijn partner Rachel Zane, gespeeld door Meghan Markle, was ineens nergens meer te bekennen. Van Meghan weten we dat ze in het echte leven getrouwd is met de Britse prins Harry en dat een terugkeer in Suits niet bepaald reëel meer is. Het vertrek van Mike Ross bleef beperkt tot één seizoen, want in het negende seizoen krijgt hij dus een gastrol.

Pearson

Precies een maand geleden werd al bekend dat Mike Ross een comeback zou gaan maken als gastacteur in het negende en laatste seizoen van Suits. De eerste aflevering gaat op 17 juli in première bij USA Network. Een uur later gaat op die zender de tv-serie Pearson van start. Dat is een spin-off van Suits waarin het personage Jessica Pearson centraal staat.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie