Films, Series & TV

Netflix dropt trailer van docu over Biggie Smalls

foto: Netflixfoto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix dropt trailer van docu over Biggie Smalls

Netflix komt binnenkort met een docu over een van de meest legendarische rappers aller tijden: The Notorious B.I.G., oftewel Biggie Smalls. In Biggie: I Got a Story to Tell wordt het leven van het hiphopicoon gevierd met unieke behind-the-scenesbeelden en nieuwe interviews met zijn familieleden en goede vrienden. "And if you don't know, now you know (...)"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De vele kanten van Biggie Smalls

In de docu komen mensen aan het woord die Christopher Wallace, zoals Biggie echt heette, het beste kenden. Ze halen herinneringen op en bespreken de vele verschillende kanten van de invloedrijke rapper. Zo komen onder anderen weduwe Faith Evans, moeder Violetta Wallace en P. Diddy voorbij. Die laatste twee zijn ook medeverantwoordelijk voor de productie van de docu. Verder is ook zeldzaam beeldmateriaal te zien, gefilmd door Biggie's beste vriend Damion 'D-Roc' Butler.

Rest in peace

Biggie brak door in de jaren 90 en nam met zijn kenmerkende flow en eerlijke teksten al snel de rapwereld over. Hits als Hypnotize en Juicy worden tientallen jaren later nog steeds door hiphopliefhebbers wereldwijd grijsgedraaid. Op 9 maart is het alweer 24 jaar geleden dat The Notorious B.I.G. op 24-jarige leeftijd werd doodgeschoten. Een mooie dag om deze nieuwe docu te bekijken dus, die vanaf 1 maart op Netflix staat.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie