Films, Series & TV

Post Malone is een gevangene in Netflix-film 'Spenser Confidential'

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Post Malone is een gevangene in Netflix-film 'Spenser Confidential'

Post Malone is binnenkort niet langer alleen op je Spotify terug te vinden, maar ook op Netflix! De artiest heeft namelijk een rol in de nieuwe actiekomedie Spenser Confidential. Daarin speelt hij een gevangene die hoofdpersoon Spenser (Mark Wahlberg) nog even een gewelddadig afscheidscadeautje geeft voordat hij vrijkomt...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Chaos

De komische actiefilm draait om voormalig agent Spenser, die net vrij is uit de gevangenis. Hij wordt achternagezeten door wat oude vijanden en is hongerig naar wraak en gerechtigheid. Daarom gaat hij samen met zijn nieuwe huisgenoot Hawk, gespeeld door Winston Duke (Black Panther en Us) en zijn intense ex-vriendin Cissy (Iliza Shlesinger) op een missie om de bad guys aan te pakken. En aan de trailer te zien wordt dat vooral heel chaotisch.

Samenwerking

Spenser Confidential is de nieuwste samenwerking tussen Mark Wahlberg en regisseur Peter Berg, die eerder al samen films als Patriots Day, Deepwater Horizon en Lone Survivor maakten. De film is gebaseerd op het boek Robert B. Parker's Wonderland van de Amerikaanse schrijver Ace Atkins.

Spenser Confidential is vanaf 6 maart te bekijken op Netflix.

Ster advertentie
Ster advertentie