Films, Series & TV

Angela Means over haar rol in 'Friday': "Fans noemen me nog steeds 'dirty b*tch'"

foto: YouTube: Comedy Hype
  1. Newschevron right
  2. Angela Means over haar rol in 'Friday': "Fans noemen me nog steeds 'dirty b*tch'"

Angela Means vertelt in gesprek met Comedy Hype over haar ervaringen na haar rol als 'Felicia' in de legendarische film Friday (1995). De actrice krijgt tot op de dag van vandaag te maken met vervelende opmerkingen. In het interview legt ze huilend uit dat fans haar nog steeds 'dirty b*tch' noemen.

Felicia

Tijdens het gesprek vertelt Angela over de vervelende en harde opmerkingen die ze van Friday-fans ontvangt. Terwijl ze tot tranen toe geroerd is, vraagt ze zich af waarom mensen zich zo opstellen. "Ik voelde echt haar emoties", vertelt ze over haar personage. Ik voelde veel angst vanwege de dingen die met Felicia gebeurden. Misschien waren mensen haar zat, maar waarom was er zoveel haat voor zo'n mooie vrouw?"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Onbegrepen en verstoten

Volgens Angela zijn er een heleboel mensen die lijken op de personage Felicia. Het doet haar pijn als ze erbij stilstaat dat die mensen zich onbegrepen voelen en verstoten worden. "Waarom zouden we zo onaardig zijn tegen zo iemand? En waarom verdedigt niemand haar? Ik stel deze vragen al dertig jaar. Waarom is het zo makkelijk voor ons om elkaar zo af te wijzen?"

De actrice heeft tot op de dag van vandaag te maken met vervelende opmerkingen vanwege haar rol als Felicia in de film Friday. "Waar is de liefde gebleven in onze maatschappij? Mensen hebben gewoon het lef om naar me toe te komen en te zeggen: 'Dag, jij dirty b*tch of jij domme b*tch.' Dat gebeurt gewoon nog steeds."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie