Films, Series & TV

Ice Cube verlaat filmproject omdat hij vaccin weigert

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Ice Cube verlaat filmproject omdat hij vaccin weigert

Ice Cube werkt niet langer mee aan de nieuwe comedy, genaamd Oh Hell No, omdat hij weigert zich te laten vaccineren. Dat meldt The Hollywood Reporter.

Vaccin geweigerd

De rapper en acteur werd door producenten gevraagd zich te laten vaccineren tegen COVID-19, maar weigerde dit en besloot daarom niet meer aan het project deel te nemen. Producenten vroegen de gehele cast zich te vaccineren voor de opnames zouden beginnen in Hawaii. Ice Cube zou zo'n 9 miljoen dollar krijgen voor de rol, waar hij dus van af ziet. De opnames van de film worden door zijn vertrek voorlopig uitgesteld.

Tweede film

Filmmaatschappij Sony, die de comedy produceert, wil vooralsnog geen commentaar geven. Ook de woordvoerder van Ice Cube weigert te reageren. Het is het tweede project in korte tijd dat de legendarische rapper binnen korte tijd verlaat. Hij zou ook meespelen in de boksfilm Flint Strong, maar besloot zich plotseling terug te trekken. Ook de opnames van die film zijn voorlopig vertraagd, omdat er nog naar een vervanger wordt gezocht van Ice Cube.

Ster advertentie
Ster advertentie