Films, Series & TV

Disney dropt nieuwste Spider-Man-trailer met heel veel oude bekenden

foto: YouTubefoto: YouTube
  1. Newschevron right
  2. Disney dropt nieuwste Spider-Man-trailer met heel veel oude bekenden

De officiële trailer van Spider-Man: No Way Home is eindelijk gedropt en fans worden gek. In de nieuwste Spider-Man-film die 17 december verschijnt, zijn namelijk een heleboel oude bekenden van de franchise terugzien.

Oude bekenden

In de trailer teaser die twee maanden geleden uitkwam werden fans al lekker gemaakt. Daarin werd bekendgemaakt dat de schurk Doctor Octopus, uit de eerste Spider-Man-filmreeks met Toby Maguire als Spider-Man, terugkeerde. In de officiële trailer zien we dat daadwerkelijk alle schurken terugkeren om Spider-Man het leven zuur te maken. Onder anderen The Green Goblin uit het allereerste deel, Sandman, Lizard en Electro (gespeeld door Jamie Foxx) zijn terug te zien in de trailer.

Ander universum

In de nieuwste film is de geheime identiteit van Spider-Man via een gelekte video onthuld. Heel New York weet inmiddels dat Peter Parker de bekende superheld is en dus gaat Peter langs bij Doctor Strange (een andere Marvel-superheld) om dit op te lossen. Door een fout worden alle universums gemixt en komen schurken uit verschillende universums bij elkaar. Aan Spider-Man de ondankbare taak om dit op te lossen en zijn stad New York voor de zoveelste keer te redden.

Terugkeer andere Spider-Mans

Op het internet gaan verschillende theorieën rond over niet alleen de terugkeer van oude schurken, maar ook de herintroductie van oudere Spider-Mans. Zo zouden Tom Holland's voorgangers Toby Maguire en Andrew Garfield in de nieuwe film terugkeren in de bekende rol van Spider-Man. Helaas is daar in de officiële trailer nog niks van terug te zien, maar foto's die circuleren op het internet verraden dat dit er misschien toch aan zit te komen. Het is wachten tot de film op 17 december echt verschijnt, om dit te weten te komen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie