Films, Series & TV

Bambi verandert in wrede moordmachine in nieuwe horrorfilm

foto: Disney
  1. Newschevron right
  2. Bambi verandert in wrede moordmachine in nieuwe horrorfilm

Fan van Disney én griezelige films? Dan is er goed nieuws. Volgens filmsite Dread Central krijgt Bambi een eigen horrorfilm. In Bambi: The Reckoning verandert het Disneyfiguur in een ware moordmachine.

Regie

Bambi: The Reckoning wordt geregisseerd door Scott Jeffrey (The Bad Nun). De regisseur werkt voor deze film samen met Rhys Frake-Waterfield, hem kun je kennen als de maker van de nog te verschijnen horrorfilm Winnie The Pooh: Blood and Honey. Niet alleen Bambi, maar ook Winnie The Pooh krijgt in een gloednieuwe horrorfilm een verontrustende metamorfose.

Wrede moordmachine

Er zijn nog weinig details bekend over Bambi: The Reckoning, maar volgens de regisseur verandert het lieve hertje in een "wrede moordmachine, die op de loer ligt in de wildernis". Klinkt behoorlijk griezelig! Jeffrey liet zich naar eigen zeggen inspireren door de Netflix-film The Ritual, waarin beestachtige figuren uit de Noorse mythologie voorkomen. "Bereid je voor op Bambi met hondsdolheid", zegt de regisseur tegen de filmsite.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Duistere hervertelling

Verder zegt Jeffrey dat het verlies van Bambi’s moeder terug zal komen in de film. "Bambi wil wraak nemen en ruimt iedereen die zijn plan dwarsboomt uit de weg", vertelt de regisseur. "Het wordt een erg duistere hervertelling van het lieve verhaal dat iedereen zo goed kent."

Ster advertentie
Ster advertentie