Films, Series & TV

'Death to 2020': Een komische terugblik op dit jaar van de 'Black Mirror'-makers

foto: YouTube/Netflix
  1. Newschevron right
  2. 'Death to 2020': Een komische terugblik op dit jaar van de 'Black Mirror'-makers

Als je 2020 in één woord moest samenvatten zou het waarschijnlijk 'bizar' zijn. Zo bizar dat zelfs de makers van Black Mirror zo'n verhaal niet hadden kunnen bedenken. Wat ze wel kunnen doen, is het verhaal achteraf vertellen. Dat is ook precies wat ze doen in Death to 2020.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Comedy event

Death To 2020 is geen thriller of horrorfilm, maar wordt door Netflix een Comedy Event genoemd. Aan de mockumentary, dat op 27 december op de streamingdienst verschijnt, werkten verschillende grote namen mee. Zo heeft Samuel L. Jackson een grote rol en zijn ook Hugh Grant en Lisa Kudrow (Phoebe uit Friends) te zien in de komedie.

Black Mirror

Charlie Brook, de maker van Black Mirror, liet in de zomer van dit jaar weten dat fans op korte termijn geen nieuw seizoen van de scifi-serie hoeven te verwachten. Volgens hem zit niemand nu te wachten op de duistere verhalen van Black Mirror. Wel waren er op sommige plekken advertenties van de serie te zien. De tekst die boven de poster stond, was: "Black Mirror, het zesde seizoen. Nu, overal live", doelend op het jaar 2020.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie