Films, Series & TV

Netflix dropt trailer nieuw seizoen 'Black Mirror' met Miley Cyrus

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix dropt trailer nieuw seizoen 'Black Mirror' met Miley Cyrus

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het is weer tijd voor bizarre en duistere tech-verhalen, want Netflix heeft het nieuwe seizoen van Black Mirror aangekondigd! In de trailer van het vijfde seizoen zie je onder andere dat Miley Cyrus een van de hoofdrollen te pakken heeft. Verder spelen ook Anthony Mackie (Avengers, 8 Mile), Topher Grace (Spider-Man 3, BlacKkKlansman) en Pom Klementieff (Avengers: Infinity War, Guardians of the Galaxy Vol.2) een grote rol in het nieuwe seizoen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Marvel & DC?

Vanaf 5 juni kan je de drie gloednieuwe Black Mirror-afleveringen bekijken op Netflix. Eén daarvan omschrijft maker Charlie Brooker als een 'Marvel-DC Comics crossover die niemand zag aankomen'. Hierin speelt naast Anthony Mackie ook Yahya Abdul-Mateen II een hoofdrol, de acteur die je kent uit Aquaman en Us.

moderne technologie

Black Mirror, vernoemd naar een telefoonscherm dat uitstaat, is een scifi-serie waarvan elke aflevering een andere cast en een losstaand verhaal heeft. Alle afleveringen hebben echter iets te maken met een nabije toekomst vol technologie, waarbij moderne uitvindingen botsen met de duistere kant van de mens. De Netflix-serie heeft al verschillende prijzen in de wacht gesleept, waaronder verschillende Emmy-awards.

Ster advertentie
Ster advertentie